Massage

Klassisk
En skön och avkopplande massage som bland annat får igång blodcirkulationen och ökar syresättningen i spända muskler. Massagen bidrar till en mjukare och lugnare andning som motverkar stress och spänningstillstånd.

Rygg, nacke, axlar
Ca 30 min         530 kr         

Halvkropp
Ca 45 min         640 kr

Helkropp
Ca 60 min         800 kr

Choklad (produkter från Jämtländska Chokladserien)
En mjukgörande massage där du masseras med en chokladbalm innehållande havtornsolja och doft från apelsin. Chokladen ökar halten av serotonin som är kroppens lyckohormon och stimulerar våra sinnen på ett positivt sätt. Kakao har många positiva effekter på huden. Den ger spänst, återfuktar, slimmar och stramar upp, gör huden mjuk med näring samt ökar cirkulationen.

Rygg, nacke, axlar
Ca 30 min         545 kr         

Halvkropp
Ca 45 min         655 kr

Helkropp
Ca 60 min         815 kr

De-Stress

För dig som är spänd och stressad med muskelspänningar runt skulderblad, nacke, huvud och ansikte. En behandling väl lämpad till den trötta datoranvändaren med spänningshuvudvärk, trötta ögon och spänningar i nacke och axlar.

En stunds nedvarvning nedbäddad i värme eller på cirkulationshöjande spikmatta följs av ryggmassage med fokus på att mjuka upp skulderblad, axlar och nacke.

Avslutas med huvud-, ansikts-, halsmassage genom mjuka tryck för att öka blodgenomströmningen.

Ca 60 min         780 kr

 

Ansiktsvård - naturlig facelift

Rengöring, peeling, avslappande ansiktsmassage samt mask. Hand och armmassage.

Behandlingen avslutas med fukt/vitaminkräm för extra spänst och lyster utifrån din hudtyp. Produkter ur Choklad- eller Rosenserien.
Ca 45 min            560 kr

Hot-Stone massage

Massage med heta stenar, hela din kropp och ansikte masseras med varma lavastenar från Peru. Värmen i kombination med stenarna ger effektiv lindring och mjukar upp spända muskler. Välj mellan avslappnande stenmassage, eller djupgående. Främjar energiflödet i kroppen!

Pris se "Chokladmassage"

 
 

 

Utrensande behandling för hela kroppen

Inpackning med Spirulina

Behandlingen börjas med torrskrubb sedan masseras din kropp in med varm alginpackning där du ligger inbäddad i värme. Efter dusch masseras din kropp in med kroppslotion. Därefter följs en ansiktskur som omfattar rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och avslutande fuktgivande kräm.

Pris            1020 kr ca 90 min                                                                                                             

Inpackning med skön skalpmassage & kroppslotion
Inpackning, välj choklad eller lera, (se nedan). 

Kroppsinpackningen inleds med torrskrubb, sedan masseras den varma inpackningen in och du bäddas in i värmefilt. Därefter följs en skön skalpmassage. Efter dusch avslutas behandlingen med att hela din kropp masseras in med välgörande och närande kroppslotion.

Pris            920 kr för ca 70 min          

Chokladinpackning
Den varma chokladen påverkar nervsystemet och stimulerar de hormoner, Serotonin, i kroppen som frambringar lyckokänsla. Chokladen är också bra för celluliter och gör din hud mjuk och len. Behandlingen avslutas med en chokladdusch.

Lerinpackning
Mycket bra för den som har problem med stela leder, trötta muskler, problem med acne och dålig blodcirkulation.

Alla inpackningar gör dig både lugn och harmonisk samt ger ett välbehag när du ligger varmt och skönt insvept i handdukar.  

Lyxiga Chokladpralinen

Om Du vill bli riktigt ompysslad och uppleva total lyx är det här ett måste.

·Body Peeling med choklad, kaffe, havssalt, havtorn och mint
·Varm chokladinpackning ur Chokladserien
·Dusch med chokladtvål från Jämtland
·Chokladmassage med balm innehållande havtornsolja och doft från apelsin för hela kroppen
·Kortare ansiktsvård

Dina sinnen stimuleras och gör Dig både lugn och harmonisk samt ger ett välbehag och total avslappning.

Efter avslutad behandling får Du avnjuta en exklusiv handgjord pralin. Till denna serveras en varm choklad med omsorgsfullt utvalda kakaobönor av Trinitario, Forastero och Criollo.
Kakaon är KRAV-märkt (ekologisk), rättvisemärkt och klimatkompenserad. En blandning med omsorg och kärlek av kakao och Rättvisemärkt muscovadosocker från Mauritius, toppas med svensk ekologisk vispgrädde.

ca 3 timmar          2295 kr

Lilla Relaxbehandlingen

Unna dig själv en skön relaxbehandling!

Kurbad med tallbarrsolja eller kanelblad, cirka 20 min.
Tallbarrsolja hjälper muskler, leder och hud att bli smidigare och mjukare, blodcirkulationen ökar och ett lugn infinner sig i alla muskler. Kanelbladen är milda, kryddiga och väldoftande. Eteriska oljor av kanelblad främjar fysisk energi, den psykiska medvetenheten samt ökar det fysiska välbefinnandet. 

Därefter följs en skön avslappande massage för hela kroppen, skalpmassage, och avslutningsvis varma handdukar för ansiktet och avslutas med avstressande ansiktsmassage.

Efter behandlingen bjuds på Tallåsens varma eko-choklad, med handgjord chokladpralin.

100 min 1300 kr  

Body peeling

Body peeling stramar och stärker upp huden, samt tar bort döda hudceller, rensar ut kroppen på slaggprodukter, jämnar ut och lenar huden.
 
Du kan välja på chokladskrubb eller aprikosskrubb med en doft av tranbär. Behandlingen avslutas med dusch.

Rekommenderas före massage och inpackning!
ca 45 min        590 kr

 

Duobehandling

Duobehandling

Duobehandlingen börjar med bastubad med väldoftande eteriska oljor ca 30 min. Efter bastubadet ges en skön avslappande halvkroppsmassage 30 min för Er båda.  

Därefter en skön ansiktskur som startar med rengöring, peeling, följt av rogivande och spänstgivande ansiktsmassage. Avslutas med återfuktande ansiktsmask och återfuktande crème.

Den andra personen startar med en bodyscrub (choklad- eller havtorn), vilket stimulerar blodcirkulationen samt gör huden mjuk, len och återfuktad. Innan dusch ges en avstressande skalpmassage. Därefter byter ni plats.

Efter behandlingarna njuter Ni tillsammans av samvaron, och serveras smörgås, handgjorda praliner och färsk juice. Te och kaffe finns för den som önskar. 

ca 3 timmar 2495 kr (per person)       

 

Parbehandlingar

Lilla parbehandlingen
· Valfri inpackning med choklad, lera eller alger alternativt Body Peeling med choklad, kaffe, havssalt, havtorn och mint
· Dusch med chokladtvål från Jämtland
· Ansiktsvård med Choklad- eller Rosenserien eller 45 min klassisk massage
 
Under tiden för inpackningen/kroppsskrubben får ena parten njuta av en exklusiv handgjord pralin med varm choklad av handplockade kakaobönor. Se vidare "Lyxiga Chokladpralinen".
ca 2 timmar (per person)    1545 kr per person
 
Stora parbehandlingen
· Valfri inpackning med choklad, lera eller alger alternativt Body Peeling med choklad, kaffe, havssalt, havtorn och mint
· Dusch med chokladtvål från Jämtland
· Ansiktsvård med Choklad- eller Rosenserien
· 60 min klassisk massage
 
Under tiden för inpackningen/kroppsskrubben får ena parten njuta av en exklusiv handgjord pralin med varm choklad av handplockade kakaobönor. För mer information se under "Tallåsens Lyxiga Chokladpralin".
 
Under massagen serveras te eller kaffe med smörgås.
ca 3 timmar (per person)    2095 kr per person